>
Желєва, Тетяна Сергіївна.Застосування в м’ясній промисловості харчових добавок та інгредієнтів на основі гідроколоїдів [Текст] / Т. С. Желєва, А. Р. Розуменко //
Желєва, Тетяна Сергіївна.
Modern Aspects of Science and Practice : XІ International Scientific and Practical Conference, Melbourne, November 30 – December 3, 2021. - 2021. - P. 570-572.
Додаткові точки доступу:
Розуменко, А. Р.
Додаткові точки доступу:
Розуменко, А. Р.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозиторій |