
>
Управління забезпеченням конкурентоспроможності підприємства [Текст] / В. В. Шевченко, С. В. Усенко ; наук. керівник Л. Д. Забродська //
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 119-125.
Додаткові точки доступу:
Шевченко, В. В.
Усенко, С. В.
Забродська, Любов Давидівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Шевченко, В. В.
Усенко, С. В.
Забродська, Любов Давидівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|