Концептуальні підходи до підготовки магістрів за спеціальностями 8.05170112 "Технології харчування", 8.05170113 "Технології в ресторанному господарстві", відповідно до сучасних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу [Текст] / Л. М. Крайнюк, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, Н. В. Федак //
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, . - С. 406-407.
Додаткові точки доступу: