>
Янчева, Марина Олександрівна.Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршів [Текст] / М. О. Янчева, Ю. В. Яковлева //
Янчева, Марина Олександрівна.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1. - С. 36-42.
Додаткові точки доступу:
Яковлева, Ю. В.
Додаткові точки доступу:
Яковлева, Ю. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |