
>
Тихонова, Д. Є.Функціонально-технологічні властивості препаратів клітковини [Текст] / Д. Є. Тихонова, Н. А. Махортова ; наук. керівник В. А. Большакова //
Тихонова, Д. Є.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - 2021. - С. 53.
Додаткові точки доступу:
Махортова, Н. А.
Большакова, Вікторія Анатоліївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Махортова, Н. А.
Большакова, Вікторія Анатоліївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|