
>
Development of the recipe of the sausage with protein isolate from vetch seeds and selenium-protein dietary supplement taking into account the safety indicator [Electronic resource] / V. Prymenko, G. Novik, M. Holovko, T. Holovko, K. Sefikhanova, P. Babich //
Journal of Chemistry and Technologies. - 2023. - Vol. 31, Issue 1. - P. 158-166. - DOI 10.15421/jchemtech.v31i1.273483.
Рубрики:
Web of Science
Scopus
Додаткові точки доступу:
Prymenko, V.
Novik, G.
Holovko, M.
Holovko, T.
Sefikhanova, K.
Babich, P.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Scopus
Додаткові точки доступу:
Prymenko, V.
Novik, G.
Holovko, M.
Holovko, T.
Sefikhanova, K.
Babich, P.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Електронний ресурс |