
>
Дослідження харчової та біологічної цінності паст закусочних на основі сиру кисломолочного знежиреного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, Л. Р. Димитрієвич //
Темат. збірник наук. пр.. - Суми : СНАУ, 2005. - С. 8..
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Ф. В.
Гурський, Петро Васильович
Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Димитрієвич, Л. Р.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Ф. В.
Гурський, Петро Васильович
Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Димитрієвич, Л. Р.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|