>
Капінос, Д. В.Розробка та дослідження способу виробництва оздоровчих м’ясних виробів [Текст] / Д. В. Капінос ; наук. керівник: Б. В. Ляшенко, А. М. Загорулько //
Капінос, Д. В.
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, ф-т мехатроніки та інжинірингу Держ. біотехнол. ун-ту, 26 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 55-56.
Додаткові точки доступу:
Ляшенко, Богдан Віталійович\наук. керівник\
Загорулько, Андрій Миколайович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Ляшенко, Богдан Віталійович\наук. керівник\
Загорулько, Андрій Миколайович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|