
>
Гросул, Вікторія Анатоліївна.Сучасний стан харчування населення в Україні [Текст] / В. А. Гросул, С. О. Зубков //
Гросул, Вікторія Анатоліївна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 224-225.
Додаткові точки доступу:
Зубков, Сергій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Зубков, Сергій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|