
>
Технологічні основи безпеки продуктів харчування [Текст] : метод. вказівки до виконання контр. робіт для студентів заоч. форми навчання напряму підгот. 051701 Харчові технології та інженерія спец. Технологія харчування / уклад.: Н. В. Федак [и др.]. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 22 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
Трощій, Т. В.\уклад.\
Пивоваров, Євген Павлович\уклад.\
Рябець, О. Ю.\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
Трощій, Т. В.\уклад.\
Пивоваров, Євген Павлович\уклад.\
Рябець, О. Ю.\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|