
>
Гринченко, Наталя Геннадіївна.Вплив технологічних чинників на рівновагу міцелярного та йонного кальцію в сироватці [Текст] / Н. Г. Гринченко, Д. О. Тютюкова, А. П. Листопад //
Гринченко, Наталя Геннадіївна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 65-66.
Додаткові точки доступу:
Тютюкова, Д. О.
Листопад, А. П.
Додаткові точки доступу:
Тютюкова, Д. О.
Листопад, А. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|