
>
Ефективність використання йодказеїну в технології козиного сиру сулугуні [Текст] / Т. М. Рижкова, І. М. Лівощенко, Н. Г. Перекрест, Р. П. Пасєка //
Обладнання та технології харчових виробництв. Сучасні технології харчових продуктів : збірник наук. пр. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2018. - № 2 (37). - С. 5-15.
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Дюкарева, Г. І.
Лівощенко, І. М.
Перекрест, Н. Г.
Пасєка, Р. П.
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Дюкарева, Г. І.
Лівощенко, І. М.
Перекрест, Н. Г.
Пасєка, Р. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|