>
Постнов, Геннадій Михайлович.Використання ультразвукових коливань для розм’якшення м’яса великої рогатої худоби з високим вмістом сполучної тканини [Текст] / Г. М. Постнов, М. А. Чеканов //
Постнов, Геннадій Михайлович.
Обладнання та технології харч. вир-в : збірник наук. пр. Донец. держ. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - Т. 2, вип. 12. - С. 43-51.
Додаткові точки доступу:
Чеканов, Микола Анатолійович
Додаткові точки доступу:
Чеканов, Микола Анатолійович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|