
>
Нове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та БАР плодів та овочів при отриманні оздоровчих нанопродуктів [Текст] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Ю. П. Какадий, О. С. Погарський, Т. А. Стуконоженко, О. Є. Тельонков //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць, ХДУХТ, м. Харків, 2018 р. - 2018. - Вип. 1 (27), Ч. 1. - С. 78-96.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Р. Ю.
Какадий, Ю. П.
Погарський, Олексій Сергійович
Стуконоженко, Т. А.
Тельонков, О. Є.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Р. Ю.
Какадий, Ю. П.
Погарський, Олексій Сергійович
Стуконоженко, Т. А.
Тельонков, О. Є.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|