>
Нове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та БАР плодів та овочів при отриманні оздоровчих нанопродуктів [Текст] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Ю. П. Какадий, О. С. Погарський, Т. А. Стуконоженко, О. Є. Тельонков //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр., Харків. держ. ун-ту харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 78-96.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Р. Ю.
Какадий, Ю. П.
Погарський, Олексій Сергійович
Стуконоженко, Т. А.
Тельонков, О. Є.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Р. Ю.
Какадий, Ю. П.
Погарський, Олексій Сергійович
Стуконоженко, Т. А.
Тельонков, О. Є.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |