65.9(4Укр)32я73
О-64
Організація виробництва [Текст] : навч. посібник / Г. Є. Мазнєв, С. М. Калініченко, І. С. Щербакова, О. В. Грідін ; за ред. Г. Є. Мазнєва. - Х. : Майдан, . - 604 с. - Бібліогр.: с. 602 - 603. - ISBN 978-966-372-538-3 : 55.00 грн.


Рубрики:
Україна
Украина

Ключові слова: підприємства -- производства -- установи -- учреждения -- організації -- организации -- фірми -- фирмы -- об’єднання -- объединения -- виробничий -- производственный -- процес -- процесс -- трудові -- трудовые -- ресурси -- ресурсы -- агроформування -- агроформирования -- рослинництво -- растениеводство -- кормовиробництво -- кормопроизводство -- тваринництво -- животноводство -- підприємства -- предприятия -- зберігання -- хранение -- переробка -- переработка -- продукція -- продукция --
Анотація:
В навчальному посібнику знайшли відображення поняття сутності і суспільного значення виробництва та виробничих систем; особливості виробничих та технологічних процесів, організаційних типів виробництва; розрахунки і шляхи скорочення тривалості виробничого циклу; характеристики методів організації виробництва; просторове розташування процесу виробництва, його технічного ослуговування та регулювання; організація, вимірювання та раціоналізація трудових процесів; формування якості і забезпечення конкурентоспроможності продукції; перепроектування виробничих систем. Посібник орієнтований на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів аграрного профілю усіх форм навчання. Він містить теоретичні та практичні питання для самостійного опрацювання студентами матеріалу курсу. Посібник також може бути корисний для системи підвищення кваліфікації керівників та спеціалістів підприємств різних форм власності.
В учебном пособии нашли отражение понятия сущности и общественного значения производства и производственных систем; особенности производственных и технологических процессов, организационных типов производства; расчеты и пути сокращения длительности производственного цикла; характеристики методов организации производства; пространственное расположение процесса производства, его технического обслуживания и регулирования; организация, измерения и рационализация трудовых процессов; формирование качества и обеспечение конкурентоспособности продукции; перепроектирование производственных систем. Пособие ориентировано на студентов экономических специальностей высших учебных заведений аграрного профиля всех форм обучения. Он содержит теоретические и практические вопросы для самостоятельной проработки студентами материала курса. Пособие также может быть полезен для системы повышения квалификации руководителей и специалистов предприятий различных форм собственности.
Додаткові точки доступу: