
>
Бабкіна, І. В.Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості концентратів із пряних овочів [Текст] / І. В. Бабкіна, С. В. Прасол //
Бабкіна, І. В.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 125-126.
Додаткові точки доступу:
Прасол, Світлана Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Прасол, Світлана Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |