
>
Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : метод. рекомендації та завдання для практ. занять з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: Н. В. Чорна, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 64 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна\авт.-уклад.\
Андрєєва, Світлана Сергіївна\авт.-уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна\авт.-уклад.\
Андрєєва, Світлана Сергіївна\авт.-уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|