>
HACCP system in the production of mulberry confiture [Text] / A. Utebaeva, R. Alibekov, V. Evlash, Z. Nurseitova, Zh. Abish, D. Abdusalieva //
Industrial Technology and Engineering. - 2022. - № 1 (42). - С. 33-39.
Додаткові точки доступу:
Utebaeva, A.
Alibekov, R.
Evlash, Viktoria
Nurseitova, Z.
Abish, Zh.
Abdusalieva, D.
Додаткові точки доступу:
Utebaeva, A.
Alibekov, R.
Evlash, Viktoria
Nurseitova, Z.
Abish, Zh.
Abdusalieva, D.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|