
>
Гурський, Петро Васильович.Моделювання впливу теплової обробки, основних компонентів та співвідношення вода/СЗМЗ на розподіл відносного коефіцієнту якості пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного [Текст] / П. В. Гурський, В. В. Полевич, Ф. В. Перцевой //
Гурський, Петро Васильович.
Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2009. - № 5/5 (41). - С. 4-9..
Додаткові точки доступу:
Полевич, В. В.
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Полевич, В. В.
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|