
>
Теплотехніка та електротехніка [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практ. робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання зі спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. Д. П. Семенюк. - Харків : [б. в.], 2023. - 100 с. : рис., схеми, табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33670 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 97-98
Ключові слова: теплотехніка -- теплотехника -- електротехніка -- электротехника -- харчові технології -- пищевые технологии --
Додаткові точки доступу:
Семенюк, Дмитро Павлович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: теплотехніка -- теплотехника -- електротехніка -- электротехника -- харчові технології -- пищевые технологии --
Додаткові точки доступу:
Семенюк, Дмитро Павлович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 32 |