>
Желєва, Тетяна Сергіївна.Вплив харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості заморожених м’ясних напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, А. Р. Розуменко //
Желєва, Тетяна Сергіївна.
Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки. - Херсон : Гельветика, 2021. - № 4. - С. 47-53.
Додаткові точки доступу:
Розуменко, А. Р.
Додаткові точки доступу:
Розуменко, А. Р.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозиторій |