
>
Кріотехнологія отримання замороженої капусти броколі та брюсельської з рекордним вмістом хлорофілів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, О. А. Каплун, О. С. Погарський, С. М. Лосєва, О. А. Анушкевич //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2016 р. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 167.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Каплун, О. А.
Погарський, Олексій Сергійович
Лосєва, Світлана Михайлівна
Анушкевич, О. А.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Каплун, О. А.
Погарський, Олексій Сергійович
Лосєва, Світлана Михайлівна
Анушкевич, О. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|