
>
Особливості технологічних процесів з електроконтактним нагріванням у харчових виробництвах [Текст] / О. І. Бабанова, Б. В. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Д. Ю. Бондаренко //
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХIІІ Міжнар. наук.-техн. конф., 21 листоп. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 19-21.
Додаткові точки доступу:
Бабанова, О. І.
Михайлов, Б. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Бондаренко, Д. Ю.
Додаткові точки доступу:
Бабанова, О. І.
Михайлов, Б. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Бондаренко, Д. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|