
>
Determination of the content of l-ascorbic acid in fruit jelly [Text] / S. Gubsky, O. Dobrovolska, O. Aksonova, V. Evlash, Z. Zhelezniak //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 262-279.
Додаткові точки доступу:
Gubsky, S.
Dobrovolska, O.
Aksonova, O.
Evlash, V.
Zhelezniak, Z.
Додаткові точки доступу:
Gubsky, S.
Dobrovolska, O.
Aksonova, O.
Evlash, V.
Zhelezniak, Z.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитрарій |