
>
664.7(076.5)
П 88
Пузік, Людмила Михайлівна.Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : лаборатор. практикум / Л. М. Пузік ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : ХНАУ, 2013. - 151 с. - Бібліогр.: с. 140
Дод.: с. 143-150
Ключові слова: якість зерна -- качество зерна -- вологість зерна -- влажность зерна -- зараженість зерна -- зараженность зерна -- пошкодження зерна -- повреждение зерна -- зберігання зерна -- хранение зерна -- якість овочів -- качество овощей -- якість картоплі -- качество картофеля -- контроль якості -- контроль качества -- підвищення якості -- повышение качества --
Додаткові точки доступу:
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
П 88
Пузік, Людмила Михайлівна.
Дод.: с. 143-150
УДК | |
664.7:631.563.9](076.5) |
Ключові слова: якість зерна -- качество зерна -- вологість зерна -- влажность зерна -- зараженість зерна -- зараженность зерна -- пошкодження зерна -- повреждение зерна -- зберігання зерна -- хранение зерна -- якість овочів -- качество овощей -- якість картоплі -- качество картофеля -- контроль якості -- контроль качества -- підвищення якості -- повышение качества --
Додаткові точки доступу:
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія консервування плодів та овочів | 3 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія бродильних виробництв | 3 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання та переробки зерна | 4 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби | 3 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія консервування плодів та овочів | 4 |
6 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія бродильних виробництв | 4 |
7 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання та переробки зерна | 4 |
8 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби | 4 |
9 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
10 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | 5 |
11 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія цукрового виробництва | 5 |
12 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія борошномельних виробництв | 7 |
13 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія елеваторної промисловості | 7 |
14 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія комбікормів та виробництво кормових добавок | 7 |
15 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія елеваторної промисловості | 7 |
16 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія комбікормів та виробництво кормових добавок | 7 |
17 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія круп`яного виробництва | 7 |
18 | 33 | Харчові технології (181) | Контроль якості та безпеки продукції галузі | 8 |
19 | 33 | Харчові технології (181) | Контроль якості та безпеки продукції галузі | 8 |
20 | 33 | Харчові технології (181) | Безпека продукції галузі | 10 |
21 | 33 | Харчові технології (181) | БЕЗПЕКА ПРОДУКЦІЇ ГАЛУЗІ | 9 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|