
>
Борис, А.Сучасні тенденції розвитку інноваційних технологій у готельно-ресторанній індустрії України [Текст] / А. Борис ; наук. керівник Н. Ю. Балацька //
Борис, А.
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021.
Додаткові точки доступу:
Балацька, Наталя Юріївна
Додаткові точки доступу:
Балацька, Наталя Юріївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|