
>
Особливості вирощування та переробки перепелів [Текст] : наук.-метод. посібник / А. П. Палій, Л. І. Наливайко, А. П. Палій, К. О. Родіонова, К. В. Іщенко, Р. А. Дубін ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2021. - 188 с. - Бібліогр.: с. 178-186. - ISBN 978-617-7912-76-6
Зміст: >
Загальні відомості про перепелів
Догляд за перепелами
Хвороби перепелів
Гігієнічні та ветеринарно-санітарні вимоги до суб'єктів господарювання з переробки птиці
Ключові слова: перепела -- уход за перепелами -- болезни перепелов --
Додаткові точки доступу:
Палій, Анатолій Павлович
Наливайко, Людмила Іванівна
Палій, Андрій Павлович
Родіонова, Катерина Олександрівна
Іщенко, Катерина Вікторівна
Дубін, Руслан Анатолійович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Загальні відомості про перепелів
Догляд за перепелами
Хвороби перепелів
Гігієнічні та ветеринарно-санітарні вимоги до суб'єктів господарювання з переробки птиці
Ключові слова: перепела -- уход за перепелами -- болезни перепелов --
Додаткові точки доступу:
Палій, Анатолій Павлович
Наливайко, Людмила Іванівна
Палій, Андрій Павлович
Родіонова, Катерина Олександрівна
Іщенко, Катерина Вікторівна
Дубін, Руслан Анатолійович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 31 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія виробництва продукції птахівництва | 7 |
2 | 31 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія виробництва продукції птахівництва | 8 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|