
>
Омельченко, Світлана Борисівна.Вивчення впливу технологічних чинників на фізико-хімічні показники напівфабрикату збивного з використанням какао-масла [Текст] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук //
Омельченко, Світлана Борисівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 31-32.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, Андрій Богданович
Додаткові точки доступу:
Горальчук, Андрій Богданович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|