
>
Особливості процесу заморожування грибів глива звичайна та продуктів їх переробки [Текст] / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, В. В. Піддубний, С. В. Штих //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 177-183.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Піддубний, В. В.
Штих, С. В.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Піддубний, В. В.
Штих, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|