>
Колеснікова, Марина Борисівна.Емульгуючі та стабілізуючі властивості полісахаридів і їх використання в технології емульсійних соусів [Текст] / М. Б. Колеснікова, Л. М. Крайнюк, П. П. Пивоваров //
Колеснікова, Марина Борисівна.
Вісник Донец. держ. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 1999. - С. 97-103.
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. М.
Пивоваров, Павло Петрович
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. М.
Пивоваров, Павло Петрович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|