
>
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : робочий зошит для проведення лаб. практикуму для студентів інж.-технол. ф-ту спец. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів, освіт.-кваліф. рівня бакалавр / уклад.: О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка, С. Г. Олійник. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 55 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна\уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна\уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|