>
Самохвалова, Ольга Володимирівна.Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : робочий зошит для проведення лаб. практикуму для студентів інж.-технол. ф-ту спец. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів, освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр / О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка, С. Г. Олійник. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 55 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|