
>
Наноморозиво на основі кріопюре із журавлини з високим вмістом БАР в легкозасвоюваній формі [Текст] / М. І. Лугова, Д. О. Дєтскова ; наук. керівник: В. В. Погарська, С. М. Лосєва //
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 33.
Додаткові точки доступу:
Лугова, М. І.
Дєтскова, Д. О.
Погарська, Вікторія Вадимівна\наук. керівник\
Лосєва, Світлана Михайлівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Лугова, М. І.
Дєтскова, Д. О.
Погарська, Вікторія Вадимівна\наук. керівник\
Лосєва, Світлана Михайлівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |