
>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Оцінка шоколаду ТМ "Roshen" за основними показниками якості [Текст] / А. А. Дубініна, І. Ф. Овчиннікова, О. С. Круглова //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 283-284.
Додаткові точки доступу:
Овчиннікова, І. Ф.
Круглова, О. С.
Додаткові точки доступу:
Овчиннікова, І. Ф.
Круглова, О. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|