
>
Новікова, А. А.Розроблення проєкту технології парфе на основі вершків зі зниженою жирністю [Текст] / А. А. Новікова ; наук. керівник: С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко //
Новікова, А. А.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 42.
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна\наук. керівник\
Лісніченко, Олена Олександрівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна\наук. керівник\
Лісніченко, Олена Олександрівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|