
>
Дегтяр, В. В.Вплив гідротермічного оброблення бобових на накопичення сухих речовин в аквафабі [Текст] / В. В. Дегтяр ; наук. керівник А. Е. Радченко //
Дегтяр, В. В.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 24.
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|