
>
Головко, Тетяна Миколаївна.Обґрунтування технології паштетів підвищеної біологічної цінності [Текст] / Т. М. Головко, М. П. Головко //
Головко, Тетяна Миколаївна.
Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м'яса і молока : IV Міжнар. наук.-практ. конф., 21 верес. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 29-30.
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|