
>
Артамонова, Майя Володимирівна.Технологія мармеладу желейного підвищеної біологічної цінності [Текст] / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, Н. Ф. Туз //
Артамонова, Майя Володимирівна.
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 45-46.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Туз, Н. Ф.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Туз, Н. Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|