
>
Холобцева, І. П.Вплив добавки білково-мінеральної на властивості клейковини борошна пшеничного [Текст] / І. П. Холобцева, М. Л. Серік, О. В. Самохвалова //
Холобцева, І. П.
Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - Т. 27, № 2. - С. 129-139.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|