
>
Троцко, Г. К.Хліб пшеничний з підвищеним вмістом білку [Текст] / Г. К. Троцко ; наук. керівник Г. В. Степанькова //
Троцко, Г. К.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 97.
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |