
>
Лисюк, Г. М.Використання кріас-барвників у технології пастильних виробів [Текст] / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, Л. А. Лагода //
Лисюк, Г. М.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 30-35.
Додаткові точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна
Лагода, Л. А.
Додаткові точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна
Лагода, Л. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|