>
Перцевой, Федір Всеволодович.Дослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насіння [Текст] / Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 30-37.
Додаткові точки доступу:
Бідюк, Д. О.
Додаткові точки доступу:
Бідюк, Д. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|