
>
Шабельська, І. І.Маркетингове дослідження особливостей попиту на кондитерські вироби підвищеної харчової цінності [Текст] / І. І. Шабельська, наук. керівник О. П. Афанасьєва //
Шабельська, І. І.
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 239-249.
Додаткові точки доступу:
Кофан, Д. Ю.
Афанасьєва, Оксана Пилипівна
Додаткові точки доступу:
Кофан, Д. Ю.
Афанасьєва, Оксана Пилипівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|