
>
Development of Nanotechnology for Processing Chickpeas into Protein Plant Supplements and Their Use to Obtain A New Generation of Confectionery [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, T. Kotuyk, A. Pogarskiy, K. Balabai //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 6, No. 11 (108). - P. 27-36. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.217928.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, Raisa
Pogarskaya, Viktoriya
Kotuyk, Tatyana
Pogarskiy, A.
Balabai, Katerina
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, Raisa
Pogarskaya, Viktoriya
Kotuyk, Tatyana
Pogarskiy, A.
Balabai, Katerina
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |