
>
Гаврилов, В. К.Способи заморожування м’яса птиці [Текст] / В. К. Гаврилов, наук. керівник Д. П. Семенюк //
Гаврилов, В. К.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч.. - С. 199.
Додаткові точки доступу:
Семенюк, Дмитро Павлович
Додаткові точки доступу:
Семенюк, Дмитро Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|