
>
664(06)
Шаніна, Ольга Миколаївна.Дослідження впливу трансглютамінази та білкових добавок на вологоутримувальну здатність безглютенового борошняного тіста [Текст] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова //
Шаніна, Ольга Миколаївна.
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : КП "Міська друкарня", 2014. - Вип. 152: Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 243-250.. - Бібліогр.: с. 249.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-932715)
Рубрики:
Україна
Украина
Анотація:
У статті наведено дані щодо впливу ферменту трансглюміназа разом концентратами тваринних білків на вологоутримувальну здатність тіста з безглютенового борошна (зокрема, з кукурудзяного, рисового борошна або їх суміші). Встановлено, що ці добавки знижують втрати вологи тістом. Це дозволяє прогнозувати зниження кількісних втрат під час випікання беглютенового хліба.
В статье приведены данные о влиянии фермента трансглютаминаза вместе концентратами животных белков на водоудерживающую способность теста из безглютеновой муки (в частности, из кукурузной, рисовой муки или их смеси). Установлено, что эти добавки снижают потери влаги тестом. Это позволяет прогнозировать снижение количественных потерь при выпечке безглютенового хлеба.
Додаткові точки доступу:
Лобачова, Н. Л.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-932715)
УДК | |
664(06) | |
664.65 | |
664.5 | |
664.38 |
Рубрики:
Україна
Украина
Анотація:
У статті наведено дані щодо впливу ферменту трансглюміназа разом концентратами тваринних білків на вологоутримувальну здатність тіста з безглютенового борошна (зокрема, з кукурудзяного, рисового борошна або їх суміші). Встановлено, що ці добавки знижують втрати вологи тістом. Це дозволяє прогнозувати зниження кількісних втрат під час випікання беглютенового хліба.
В статье приведены данные о влиянии фермента трансглютаминаза вместе концентратами животных белков на водоудерживающую способность теста из безглютеновой муки (в частности, из кукурузной, рисовой муки или их смеси). Установлено, что эти добавки снижают потери влаги тестом. Это позволяет прогнозировать снижение количественных потерь при выпечке безглютенового хлеба.
Додаткові точки доступу:
Лобачова, Н. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|