
>
Ленерт, С. О.Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] / С. О. Ленерт, Т. М. Попова, Г. А. Селютіна //
Ленерт, С. О.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 212.
Додаткові точки доступу:
Попова, Тетяна Миколаївна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Додаткові точки доступу:
Попова, Тетяна Миколаївна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|