
>
Нове слово в технології отримання наноїжі на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесу [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, Р. Д. Таубер, Н. М. Тимофєєва, О. С. Погарський, А. Е. Гасанова //
Міжнародний Кулінарний Фестиваль у Харкові. AgroCookFest-2016. Світові тенденції та національні пріоритети : інформ.-довідк. видання. - Харків : ХТЕК КНТЕУ, 2016. - С. 94-111.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Радченко, Л. О.
Таубер, Р. Д.
Тимофєєва, Н. М.
Погарський, Олексій Сергійович
Гасанова, А. Е.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Радченко, Л. О.
Таубер, Р. Д.
Тимофєєва, Н. М.
Погарський, Олексій Сергійович
Гасанова, А. Е.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|