
>
Актуальність та перспективи створення нових продуктів харчування, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Л. О. Чуйко, М. Л. Серік //
Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування товарознав. ф-ту, м. Харків, 21-22 жовт. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 72-75.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Головко, Микола Павлович
Чуйко, Л. О.
Серік, Максим Леонідович
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Головко, Микола Павлович
Чуйко, Л. О.
Серік, Максим Леонідович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|