
>
Перспективи використання біологічно активної добавки «Неоселен» у технології емульсійних соусів [Текст] / М. П. Головко, Т. М. Головко, В. Г. Применко, О. С. Меркулова //
Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів : збірник матеріалів VIІ Всеукр. наук.-практ. конф., 16-17 квіт. 2015 р. - Львів : ЛІЕТ, 2015. - С. 98-100.
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Применко, В. Г.
Меркулова, О. С.
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Применко, В. Г.
Меркулова, О. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|