>
Development of natural nanoproducts from bean and spicy vegetables for restaurant business enterprises for healthy food [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarska, Т. Kotyuk, E. Dudnyk, O. Pogarskiy, S. Loseva //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1(27), Ч. 1. - С. 7-21.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarska, Viktoriya
Kotyuk, Т.
Dudnyk, E.
Pogarskiy, Oleksiy
Loseva, Svitlana
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarska, Viktoriya
Kotyuk, Т.
Dudnyk, E.
Pogarskiy, Oleksiy
Loseva, Svitlana
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |